Predsedništvo SPS jednoglasno podržalo Vučića

Izvor: N1 televizija, 15.Feb.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SPS jednoglasno podržalo Vučića

Predsedništvo Socijalističke partije Srbije je jednoglasno donelo odluku da Glavnom odboru stranke za zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima predloži aktuelnog premijera i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Predsednik SPS-a i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da po tom pitanju nije bilo spora i da će ta stranka u izbornoj kampanji dati veliki doprinos >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "Vučićevoj pobedi".

"Nismo podržali Vučića da bismo mu se samo ulagivali već zato što je to najbolje za Srbiju... Na izborima se učestvuje da se pobedi, to nisu Olimpijske igre pa da govorite važno je učestvovati. Rezultat je važan za ukupnu političku situaciju u Srbiji", rekao je Dačić i dodao da Vučić kao zajednički kandidat garantuje političku stabilnost i nastavak reformi.

On je rekao da su besmislene tvrdnje o tome da je tražio premijersku poziciju i da o tome nije ni razgovarao sa SNS-om. Na pitanje da li bi to hteo, Dačić je naveo da mu niko ne bi verovao kada bi rekao da ne bi.

Upitan da li će biti održani i parlamentarni izbori, Dačić je rekao da to ne zna i da je to pitanje za najveću stranku, SNS, a da je stav SPS uvek da izbori treba da budu održani onda kada im je vreme.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.