Poslanik SNS: Akcija NATO Milosrdni anđeo bila je humanitarna

Izvor: 011vodič.com, 18.Apr.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik SNS: Akcija NATO Milosrdni anđeo bila je humanitarna

Poslanik SNS Dragan Nikolić rekao je danas u skupštinskoj raspravi da je akcija NATO „Milosrdni anđeo“ bila humanitarna u odnosu na reformu pravosuđa 2010. Zbog ove izjave Socijaldemokratska stranka zatražila je od predsednice Skupštine Maje Gojković da sa sednice udalji Nikolića.
Zamenik šefa poslanika SDS Janko Veselinović zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je od Gojkovićeve i izvinjenje, jer je “sramno i skandalozno nazvati akciju Milosrdni anđeo humanitarnom”.
On smatra da je Nikolić tom izjavom uvredio poslanike i porodice stradalih u NATO agresiji.
Nikolić je rekao da je reforma pravosuđa prouzrokovala ogromnu materijalnu, finansijsku i moralnu štetu Srbiji i svim tim ljudima, na šta je Veselinović odgovorio da pravosuđe u prethodne tri godine vladavine SNS i SPS karakteriše nesigurnost, partijsko odlučivanje, nepotizam.
„Imamo katastrofalno stanje u sudstvu, kao uostalom i u obrazovanju, zdravstvu, infrastrukturi, policiji“, naveo je Veselinović.


Izvor: #opozicionar
The post Poslanik SNS: Akcija NATO Milosrdni anđeo bila je humanitarna appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.