Politika Vučića i SNS će se uvek svoditi na mir Mirković: Licemerni Tadić i Ðilas nastavljaju hajku na državu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020, 20:59

"Politika Vučića i SNS će se uvek svoditi na mir" Mirković: Licemerni Tadić i Ðilas nastavljaju hajku na državu

Mirković ocenjuje da je žalosno što je "cela ekipa režima Demokratske stranke" pod uticajem Ðilasa krenula u napad na držav

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je večeras da se nastavlja hajka i zloupotreba dva izvršena krivična dela sa ciljem da se na taj način nanese šteta, diskredituju, napadnu ljudi koji svakodnevno čine sve da naša zemlja bude stabilna i bezbedna.

- Po direktivi Dragana Ðilasa javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se svi ne bi li mu se dodvorili, pa tako i Boris Tadić čovek u čije vreme je Beograd bio bojno polje i teren na kome su se obračunavali mnogi klanovi iz zemlje i regiona - naveo je Mirković, saopštio je Gradski odbor SNS.

On ocenjuje da je žalosno što je "cela ekipa režima Demokratske stranke" pod uticajem Ðilasa krenula u napad na državu i policiju misleći da će tako prikupiti neki jeftini politički poen, ali nikako da shvate da im više niko neće ukazati poverenje.

- Radi istine o bezbednosti najbolje govore podaci u kojima se jasno vidi da je 2008. i 2009. godine bilo više od 107.000 i 104.000 izvršenih krivičnih dela dok je od 2014. taj broj u konstantnom padu te je tako 2019. bilo nešto više od 81.000", istakao je Mirković. Dodaje da samo ovaj primer pokazuje koliko su licemerni Tadić i Ðilas i da oni koji imaju najgore rezultate iza sebe napadaju ljude čiji se uspesi vide na svakom koraku.

- Kada je u pitanju i zaplena narkotika i sprečavanje trgovine drogom u poslednjih nekoliko godina rezultati su rekordni, a to može i da posvedoči baš Dragan Ðilas čiji je šurak, kao i nekoliko stranačkih funkcionera uhapšeno upravo zbog izvršenja tog krivičnog dela - kaže Mirković.

Prema njegovimm rečima, uspeh naše države ne mogu da oproste pa tako čekajući neku novu temu, od svake dnevnoživotne pokušavaju da naprave političku samo što su ovog puta otišli predaleko.

- Politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke će se uvek svoditi na mir, bezbednost, stabilnost i ekonomski razvoj Srbije, a poverenje koje građani pružaju toj politici najbolji je dokaz koliko smo uspešni u njenom ostvarivanju - zaključio je Mirković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.