Policija će formirati specijalne timove za suzbijanje izborne krađe

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija će formirati specijalne timove za suzbijanje izborne krađe

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović najavio je danas da će biti formirani posebni timovi policije, čiji će jedini zadatak biti da na dan izbora, 24. aprila suzbijaju izborne krađe.

On je u Kragujevcu naveo da to možda neće biti ljudi ni iz Batočine ni iz Kragujevca, već se možda doći iz nekih drugih delova Srbije.

- Možda im čak neće ličiti na policajce, ali kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << im budu stavili lisice na ruke i te kako će da im liče na policajce, rekao je Stefanović.

Stefanović je u susretu sa građanima u centru Kragujevca najavio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno da radi i u narednom periodu da se suzbiju svih vidova kriminala.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.