Pokazala je srčanost, podsetila me na vreme kada sam bio mlad Vučić prokomentarisao nastup poslanice SNS Nevene Đurić

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 23:40

"Pokazala je srčanost, podsetila me na vreme kada sam bio mlad" Vučić prokomentarisao nastup poslanice SNS Nevene Đurić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je ekskluzivan intervju za Kurir televiziju iz Budimpešte, uoči sutrašnjeg Četvrtog demografskog samita u prestonici Mađarske.

Predsednik Vučić osvrnuo se i na jučerašnji nastup poslanice SNS Nevene Đurić n RTS-u.

- Napali su Nevenu Đurić, to dete je najtalentovanije koje sam video u politici u poslednjih 20 godina. Kad je neko mlad, imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponekad nervoznije nastupe i praviti greške, ali ono što je ona pokazala je nešto zbog čega mi se vratio osmeh na lice. Pokazala je ogromnu strast i predanost, to je za vladajuću stranku skoro nemoguće. Pokazala je takvu energiju i srčanost koja me je podsetila na vreme kada sam ja bio mlad, ali je ona pametnija i bolja od mene - rekao je Vučić i dodao:

- Video sam nešto što dugo nisam video, to ne može da se nauči napamet, moraš da se boriš za svaki sekund. Videćete u budućnosti, to zavisi od njenog rada, ako bude marljivo radila, biće voma važna u naši zemlji.

- A loši komentari su zato što su to osetili da se pojavio neko mlad, ko ih je rasturio. Ko se razume u politiku, zna ko može da uspe - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.