Paunović: Očekujem da DS bojkotuje lokalne izbore, Paraćin na udaru SNS

Izvor: Beta, 06.Sep.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović: Očekujem da DS bojkotuje lokalne izbore, Paraćin na udaru SNS

Predsednik opštine Paraćin i zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Saša Paunović izjavio je danas kako očekuje da Glavni odbor te stranke odluči da se ide u bojkot izbora, što će značiti da DS ne preda listu za lokalne izbore u toj opštini."Koliko znam, ide se u takvom pravcu i očekujem takvu odluku", rekao je Paunović na konferenciji za novinare, navodeći da je ta opština na "udaru" Srpske napredne stranke (SNS) koja nezakonitnim načinima, "zloupotrebom institucija" nastoji da "prekomponuje" vlast u toj opštini.On je naveo da SNS u pokušaju da promeni vlast koristi radnike u državnim službama jer im je to, za eleminaciju političkih protivnika, "jeftinije nego da koriste plaćene ubice". Prema njegovom rečima, policija obično ljude vodi u Kraljevo, preti im se višemesečnim pritvorom i sudjenjem za "banalne  prekršaje", kako bi priznali da su krivi, čak i ako uopšte nisu počinili prekršaj, što se posle koristi za medijsku kampanju i da se diskredituju druga lica."Imamo najmanje dva slučaja gde su lica, koja su na taj način potpisala priznanja, javno rekla da nisu činila dela za koja su potpisala priznanja i da su to učinila da bi izbegli višemesečni pritvor", rekao je Paunović.On je objasnio da se posle pojave lažne vesti ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paunović: Očekujem da DS bojkotuje lokalne izbore, Paraćin na udaru SNS

Izvor: Beta Video, 06.Sep.2019

BEOGRAD - Predsednik opštine Paraćin i zamenik predsednika Demokratske stranke (DS) Saša Paunović izjavio je danas kako očekuje da Glavni odbor te stranke odluči da se ide u bojkot izbora, što će značiti da DS ne preda listu za lokalne izbore u toj opštini. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Konferencija za novinare povodom ``pritisaka režima na demokratski izabranu vlast`` u toj opštini

Izvor: Beta Video, 06.Sep.2019

BEOGRAD - U Demokratskoj stranci konferencija za novinare zamenika predsednika DS i predsednika Opštine Paraćin Saše Paunovića povodom ``pritisaka režima na demokratski izabranu vlast`` u toj opštini. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.