PUCNJAVA U SRBIJI: Izrešetan automobil gradskog funkcionera

Izvor: BKTV News, 11.Mar.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA U SRBIJI: Izrešetan automobil gradskog funkcionera

Policija došla na lice mesta!

Na automobil u vlasništvu gradske uprave, kojim je upravljao pomoćnik gradonačelnika i potpredsednik SNS u Požarevcu Dragan Kostić pucano je u subotu oko 21 čas.

U automobilu marke "škoda fabija" je u trenutku pucnjave, pored Kostića, bio i suvozač, saznaje Kurir. Niko nije stradao i nema povređenih, već je samo naprslo zadnje vetrobransko >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << staklo.

Jeziva pogibija na drumu! Teška saobraćajka kod Kruševca, sudar dva kamiona, ima mrtvih!

Nezvanično, incident se dogodio u Ratarskoj ulici u Mesnoj zajednici Burjan, kada su se Kostić i njegov prijatelj vraćali sa proslave iz sela Kasidol, gde je on od rukovodstva Mesne zajednice preuzeo priznanje i zahvalnicu gradu zbog angažovanja u proslavi seoske manifestacije.

Sačekuša i vatreni obračun na Voždovcu! Ubijen muškarac u svom BMW-u!

"Kostić je, pre nego što je vratio auto na opštinski parking, pošao da prijatelja odveze kući u Burjan. U blizini njegove kuće čuo se prasak, a on je zaustavio automobil i video da je auto oštećen. Vidno uznemiren pozvao je policiju koja je došla na lice mesta i napravila uviđaj. O kakvom se oružju radi, za sada se ne zna, niti ko je i zašto pucao na lokalnog funkcionera. Istragom će se utvrditi sve okolnosti", priča naš izvor dobro upućen u slučaj.

Muškarac upucan u grudi, HITNO prebačen na REANIMACIJU
Pogledaj vesti o: Skoda,   Incident,   Kruševac

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Novosti: Pucano na pomoćnika gradonačelnika Požarevca

Izvor: N1 televizija, 11.Mar.2018

Nepoznato lice pucalo je iz vatrenog oružja na auto u kojem se nalazio pomoćnik gradonačelnika Požarevca i potpredsednik GO SNS, Dragan Kostić, zajedno sa suvozačem, ali niko od njih dvojice tom prilikom nije povređen, pišu Večernje novosti...Ovaj napad dogodio se u subotu uveče, u Ratarskoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.