Izvor: Blic, 17.Dec.2023, 23:16

PRVI REZULTATI IZBORA U VOJVODINI SNS 50,34 odsto, još pet lista ulazi u pokrajinski parlament

Pored parlamentarnih i beogradskih izbora, glasanje je danas održano i za pokrajinsku skupštinu, u kojoj će prema prvim rezultatima koje je objavila Republička izborna komisija (RIK) sa 67 obrađenih biračkih mesta, najviše mandata imati lista "Aleksandar Vučić - Vojvodin ne sme da stane".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi rezultati izbora u Vojvodini! SNS 50,34 odsto, još pet lista ulazi u pokrajinski parlament

Izvor: 24sedam.rs, 17.Dec.2023

Kandidati sa ukupno 13 izbornih lista, nadmetali su se za 120 mesta u Skupštini AP Vojvodine na ovogodišnjim vanrednim izborima 2023

Nastavak na 24sedam.rs...

PRVI REZULTATI IZBORA U VOJVODINI: Apsolutna pobeda liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima.."Postoje izbori  o kojima niko nije govorio večeras. U izborima za Pokrajinsku skupštinu Vojvodine od 120 poslanika ubedljiva apsolutna većina je na listi "Srbija ne sme da stane" - imaćemo između 67 i 69 poslanika", rekao je Vučić...Drugoplasirana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

RIK 2023: Rezultati parlamentarni izbora na teritoriji Kragujevca

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 18.Dec.2023, 10:34

Prema zvanicnim rezultatima sa 167 od 168 izbornih mesta u Kragujevcu, Republicka izborna komisija (RIK) objavila je da je na parlamentarne izbore izaslo je 60,40 odsto gradjana (ukupno 92.782), a najbolji rezultat u gradu na Lepenici ostvarila je lista Aleks&ar Vucic - Srbija ne sme da stane sa 4..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.