POKS: Vučić ukrao slogan koalicije NADA

Izvor: Beta, 19.Maj.2023, 12:02

POKS: Vučić ukrao slogan koalicije NADA

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) optužio je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da je ukrala slogan koalicije NADA, čiji je POKS deo.Predsednik POKS Vojislav Mihailović naveo je u pisanoj izjavi da je slogan koalicije NADA, koju čine POKS i Nova Demokratska stranka Srbije (NDSS), na prošlogodišnjim izborima bio "Nada za Srbiju" i da smatra krađom promovisanje novog slogana lidera SNS Aleksandra Vučića "Srbija nade".Kako je ocenio, krađa slogana neće pomoći vladajućoj stranci da pobedi na sledećim izborima, ali ona pokazuje do kojih razmera ide" bahatost režima manipulacija i krađa svega i svačega u ovoj državi, pa čak i ideja i predizbornih poruka"."POKS će pokrenuti sve pravne radnje da se spreči zloupotreba ovog slogana od strane SNS na sledećim izborima", dodao je Mihailović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić ukrao slogan koalicije NADA za pozivanje na miting 26. maja, tvrdi Vojislav Mihailović i POKS

Izvor: Danas, 19.Maj.2023

Pokret obnove Kraljevine Srbije tvrdi u saopštenju da je vladajuća koalicija za potrebe mitinga 26. maja plagirala izborni slogan njihove koalicije sa izbora 2022. i najavljuje da će preduzeti pravne korake u vezi s tim.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.