PODRŠKA BRAĆI IZ KOSOVSKOG POMORAVLJA Srbi iz Severne Mitrovice i Leposavića stigli do Lajkovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 19:59

"PODRŠKA BRAĆI IZ KOSOVSKOG POMORAVLJA" Srbi iz Severne Mitrovice i Leposavića stigli do Lajkovca

Grupu Srba iz Leposavića i Severne Mitrovice koja je pre šest dana krenula je pešice za Beograd, na skup podrške Aleksandru Vučiću, kod Lajkovca je sačekao predsednik te opštine Andrija Živković, kao i članovi Opštinskog odbora SNS.

Jedan od momaka koji su pošli na veliki narodni miting, koji će u Beogradu biti održan 26. maja, Darko Ristić poslao je pozdrave srpskim mladićima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su na miting podrške peške krenuli iz Kosovskog Pomoravlja.

- Krenulo je nas 11 iz Kosovske Mitrovice i 12 iz Leposavića. Hteo bih da se zahvalim predsedniku Opštine Lajkovac Andriji Živkoviću na ovako divnom prijemu i Kancelariji za Kosovo i Metohiju koja nam pruža podršku, direktoru Petru Petkoviću, Milanu Radojičiću, kao i svima koji nam pružaju podršku na ovom putu. To nam mnogo znači. Ovom prilikom želeo bih da pošaljem puno pozdrava i podrške našoj braći iz Kosovskog Pomoravlja koji su takođe krenuli istog dana kada i mi. Braćo vidimo se 26. maja u Beogradu u što većem broju - poručio je Ristić.

Njegov saputnik Marko Simić kazao je da je važno da Srbija bude ujedinjena 26. maja.

- Krenuli smo put Beogrda da damo podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću. Miting u Beogradu nije samo miting Srpske napredne stranke, već srpskog jedinstva,a krenuli smo sa tim ciljem da pružimo podršku predsedniklu Vučiću i pošaljemo našu poruku srpskog jedinstva ka svim gradovima u Srbiji. Nama je to trenutno najbitnije, želimo da svi budu uz nas i da istrajemo, kao i da izađe što više ljudi. Ovim putem šaljem poruku da je važno da Srbija ide ka ujedinjenju i da budemo složni. Podržaće nas predsedni, biće uz nas, kao i mi uz njega - rekao je Simić.

Ovih 25 Srba iz Severne Mitrovice i Leposavića krenulo je, 17. maja pešice na veliki narodni miting, koji se održava 26. maja, kako bi pružili podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.