ODRŽANA SEDNICA GO SNS: Vladajuća stranka započela pripreme za izbore, izabrano novo rukovodstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 17:40

ODRŽANA SEDNICA GO SNS: Vladajuća stranka započela pripreme za izbore, izabrano novo rukovodstvo

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, juče je rekao da će se izbori definitivno održati 17. decembra.

Srpska napredna stranka održala je danas sednicu Glavnog odbora, na kojoj je bilo reči o aktuelnoj političkoj situaciji, položaju Srbije u veoma složenim međunarodnim okolnostima, borbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije da se očuvaju mir i stabilnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zemlji, a posebno da se sačuvaju životi građana i da se dalje utiče na rast njihovog životnog standarda.

Pored toga, na sednici su izabrani novi članovi Glavnog odbora i članovi Predsedništva, a izabrani su i potpredsednici Glavnog odbora - Ana Brnabić, Nevena Đurić, Irena Vujović, Vladimir Orlić, Siniša Mali, Aleksandar Šapić i Marko Đurić, kome je mandat zamrznut zbog obavljanja javne funkcije.

Takođe, Darko Glišić je reizabran za predsednika Izvršnog odbora. Izabrano rukovodstvo i članovi Glavnog odbora izrazili su spremnost za održavanje vanrednih izbora 17. decembra, kako bi Srbija nastavila da se razvija, da se gradi, da radi i da sigurnim korakom nastavi put u budućnost.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.