Osude iz SNS zbog Milivojevićevih pretnji porodici Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021, 21:40

Osude iz SNS zbog Milivojevićevih pretnji porodici Vučića

Srpska napredna stranka najoštrije je danas osudila otvorene pretnje porodici predsednika Aleksandra Vučića koje je u objavi na Tviteru izneo član Glavnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević.

''Danas opet udaraju na brata Andreja i sina Danila oni koji su zadojeni mržnjom, oni koji priželjkuju krvoproliće i koji bi nasiljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se dočepaju vlasti. Jasno je da je glavna želja Đilasovih poltrona da se svaki član porodice Vučić dehumanizuje, ne bi li tako naštetili Aleksandru Vučiću i Srbiji'', smatraju u Gradskom odboru SNS Beograd.

Iz beogradskog SNS su u saopštenju pozvali čitavu javnost da glasno osudi ovakve psihotične izjave, kako navode, ''Đilasovih uposlenika, koji očigledno sredstva do svog cilja ne biraju, da osude one koji su zarad dolaska na vlast spremni da proliju krv na ulicama nedužnih ljudi i to samo zato što misle drugačije lopova i tajkuna iz Đilasovih redova''.

Član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković kaže da Milivojević preti porodici Aleksandra Vučića, preti ubistvom njegovog brata Andreja i sina Danila i da zato ponovo pita kada će nadležni državni organi konačno odreagovati na ovakve monstruozne pretnje.

''Saradnik Dragana Đilasa, Marinike Tepić, Vuka Jeremića svojom ekstremnom retorikom zapravo predstavlja jedini program te žuto- tajkunske bande, a to je nasilje, mržnja i priželjkivanje zla za Aleksandra Vučića'', kaže Mirković u saopštenju za javnost.

On dodaje da se sva "politika" Dragana Đilasa svela na želju da Vučić fizički ne postoji i da tu priliku iskoriste za povratak na vlast i novo bogaćenje.

''Pozivam nadležne institucije, po ko zna koji put, da reaguju i zaštite osnovna ljudska prava, građaninu Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. Krvavi scenario kome se nadaju 'đilasovci' neće se desiti, jer se u Srbiji na vlast dolazi na izborima, poverenjem građana, gde Aleksandar Vučić ima apsolutnu podršku i većinu'', kaže Mirković.

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Relja Ognjenović ističe da u vreme kada se ceo svet ograđuje od zločinaca i zločina, kako kaže, ''bitange i prevaranti poput Srđana Milivojevića slede nacističku politiku ubijanja neistomišljenika''.

''Svesni smo da je u zemlji u kojoj je za vreme vlasti Demokratske stranke ubijen premijer svaki poziv na bilo kakvo nasilje alarmantan i opasan, bez obzira što se Srbija sigurnim korakom udaljava od svog zla koje su DS i njeni sateliti napravili'', kaže Ognjenović.

Milivojević je na Tviteru uputio otvorene pretnje bratu i sinu predsednika Vučića, pominjući svirepo ubistvo bivšeg libijskog lidera Moamera Gadafija.

''Andrej i Danilo pronađeni u šahtu ko Gadafi..'', napisao je Milivojević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đuka priznao poraz: Ovo nam je ozbiljna lekcija, čestitamo narodu i menjamo status

Izvor: Luftika.rs, 09.Dec.2021, 09:42

Posle Aleksandra Vučića, još jedan naprednjak priznao je da je taktika države i državnih organa oko Rio Tinta bila pogrešna.. Vladimir Đukanović, član Glavnog odbora SNS, na društvenim mrežama napisao je sledeći status.. – Ovo nam je ozbiljna lekcija iz koje moramo kao stranka da izvučemo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.