Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021, 14:49

Naprednjak tvrdi da je izjava „autom u masu“ izvučena iz konteksta

Aleksandar Maksimović, visoki funkcioner gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku i zamenik predsednika Skupštine grada, govoreći na regionalnoj TV Telemark o subotnjoj protestnoj blokadi u Preljini izneo je tvrdnju da u redovima naprednjaka, kako je rekao, "ima dosta ljudi koji su spremni da sednu u svoja vozila i da ulete u tu masu". Sutradan je poručio da je njegova izjava izvučena iz konteksta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjački funkcioner iz Čačka zapretio gaženjem sugrađana na blokadama, odgovorila mu heroina protesta

Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2021

Član glavnog odbora Srpske napredne stranke, višegodišnji odbornik i zamenik predsednika Skupštine grada Čačka Aleksandar Maksimović dao je preteću i vrlo uznemirujuću izjavu na televiziji Telemark kojom je upozorio građane na blokadama da se vrlo lako mogu suočiti sa ljudima koji će automobilima...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.