Oštre reakcije SNS Vojvodine i Šapca povodom napada na predsednika: OVO JE NEDOPUSTIVO, NADLEŽNI MORAJU REAGOVATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštre reakcije SNS Vojvodine i Šapca povodom napada na predsednika: OVO JE NEDOPUSTIVO, NADLEŽNI MORAJU REAGOVATI!

Povodom skorašnjih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića odglasila se Srpska napredna stranka Vojvodine, kao i Gradski odbor Srpske napredne stranke iz Šapca.

Srpska napredna stranka Vojvodine saopštila je večeras da je zgrožena još jednim u nizu napada na predsednika Srbije Aleksnadra Vučića i zahteva hitnu reakciju nadležnih organa.

Reakcija je neophodna tim pre što su ove skandalozne pretnje sada već deo kontinuiranog delovanja dela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opozicije, koji nasilje, uvrede i pretnje smrću očigledno promoviše kao svoj politički program, ukazuju vojvođanski naprednjaci u saopštenju.

Oni navode da samo dan pošto je Vesna Pešić zapretila Vučiću, prislanjanjem cevi u glavu, predstavnik SzS Slavko Tatić objavio je na društvenim mrežama novu monstruoznu izjavu u kojoj želi smrt ne samo predsedniku Vučiću, već i celoj njegovoj porodici, odnosno svima koji nose to prezime.

SNS Vojvodine ocenjuje da su pretnje upućene predsedniku Vučiću još opasnije imajući u vidu nedavnu tragičnu prošlost, u kojoj je ubijen premijer Zoran Đinđić, posle iste ovakve hajke kakva se vodi protiv predsednika Vučića, s tim što za razliku od Vučića, Đinđiću nisu dirali porodicu.

- Jasno je, oni smatraju da su u borbi protiv Vučića dozvoljena sva sredstva osim, legitimnih političkih: ideja, programa, plana i rezultata. Svega onoga što ima upravo Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem - ističu naprednjaci.

Oni ocenjuju da je u nemoći, besu i ljubomori, društvu iz Saveza za Srbiju ostala je još samo mržnja, koju svakodnevno demonstriraju putem društvenih mreža pokazujući svoje pravo lice.

- Lice nasilja, uvreda i pretnji - zaključuje u saopštenju SNS Vojvodine.

- Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac šokiran je nastavkom  politike nasilja Saveza za Srbiju oličenom u poslednjoj izjavi Slavka Tatića iz Demokratske stranke. To je logičan sled onoga što od njih slušamo i gledamo već mesecima. Nasilje nad ženama, pretučene novinarke, govor mržnje, upad s motornom  testerom u RTS, napad na zgradu predsedništva, vešala na protestima, uperen snajper u predsednika i sada već sasvim otvorene pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici ukazuju na potrebu neodložne reakcije nadležnih organa.

Pristojna Srbija već odavno sa gnušanjem posmatra sve ove akcije predstavnika Saveza za Srbiju, kojima svakodnevno opada ionako već mizerna podrška u narodu - istaknuto je u saopštenju Gradkog odbora Srpske napredne stranke iz Šapca.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac ističe da Đilas, Jeremić i Obradović neprestano rade na kampanji laži i izmišljanja afera, dok Srpska napredna stranka uživa sve veće poverenje građana:

- Dok Srpska napredna stranka uživa sve veće poverenje građana Srbije, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović neprestano rade na kampanji laži i izmišljanja afera, a sada kad vide da ni to nema efekta, pribegavaju otvorenim pretnjama.

- Ali ni to im neće uspeti, jer naprednjaci odvažno stoje uz predsednika Vučića, bez straha, odlučni u borbi za bolju, jaču i napredniju Srbiju. Potpuno drugačiju od one  kakvu su nam  je ostavili lopovi, lažovi i kriminalci, koji bi sada da se vrate na vlast u nastavku pljačkaškog pohoda ne birajući sredstva - zaključuju iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac.    
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GO SNS Novi Pazar: Pešić priželjkuje rumunski scenario

Izvor: SandzakPress.net, 20.Jan.2020, 16:27

Gradski odbor SNS Novi Pazar najoštrije osuđuje poziv Vesne Pešić na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića i podseća da je, kako navode, opozicionarska „majka građanske Srbije“ već jednom svojoj zemlji priželjkivala „rumunski scenario“. ”Sraman i skandalozan čin Vesne Pešić, na...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.