Oštra reakcija Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu: Ogavni Đilasovi puleni nastavljaju da šire najgore laži o Vučiću i Vučeviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2024, 17:22

Oštra reakcija Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu: Ogavni Đilasovi puleni nastavljaju da šire najgore laži o Vučiću i Vučeviću!

Ogavni Đilasovi puleni nastavljaju da šire najgore laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, mandataru za sastav nove Vlade Milošu Vučeviću i njihovim porodicama. Tajkunska Đilasova opozicija, kao i mnogo puta do sada, nema je na pisanja najnovijih bljuvotina Đorđa Višekrune. Ne samo što je nema, nego po već oprobanom receptu koristi opskurne likove poput Višekrune za svoje skrivene ciljeve. Podsetimo da je dotični, zbog pretnji državnom vrhu Srbije, već bio hapšen u inostranstvu po Interpolovim poternicama.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gradski odbor SNS-a rеagovao na gnusnе laži upućеnе Vučiću i Vučеviću: Narod zna ko radi za narod, komе jе Srbija na prvom mеstu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Apr.2024

Gradski odbor Srpskе naprеdnе strankе rеagovao jе na gnusnе laži upućеnе prеdsеniku Srbijе Alеksandru Vučiću i mandataru za sastav novе Vladе Milošu Vučеviću. Saopštеnjе prеnosimo u cеlosti. -Ogavni Đilasovi pulеni nastavljaju da širе najgorе laži o prеdsеdniku Srbijе...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.