Orlić: Ništa im sveto nije, jedina vrednost za njih su fotelje

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 17:48

Orlić: Ništa im sveto nije, jedina vrednost za njih su fotelje

Beograd -- Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i član Predsedništva SNS-a Vladimir Orlić ocenio je da su protesti način da opozicija iskoristi tragediju.

"Partije samozvane "opozicije", a zapravo sve sam bivši režim, na najodvratniji način pokušavaju da užasnu tragediju iskoriste za sopstvenu promociju, politički obračun i izazivanje sukoba. Jedini cilj im je da se dokopaju vlasti, po svaku cenu, spremni su za to da gaze i preko izgubljenih života dece", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Orlić.

On je dodao da su najavljeni protesti poruka.

"Svojim bestijalnim političkim orgijanjem u vreme najveće tuge za celu Srbiju oni poručuju da ih je bas briga i za stradale, i za njihove porodice, ništa im sveto nije. Dokopati se vlasti bez izbora, zgrabiti fotelje, novac i moć ponovo - to su njihove jedine nakazne vrednosti", ocenio je Orlić.

Kako je dodao,da sve bude gore, sramnije i bezočnije, oni koji se najprimitivnijim nasiljem koriste, godinama već, sada se okupljaju pod parolom "protiv nasilja".

"Samo još da nam kažu: da li će ponovo da ponesu vešala, motorne testere i snajpersku pušku sa svojih prethodnih "protesta", drugo se od njih i ne očekuje. Zato od naroda ovi bednici bez trunke obzira, ljudskosti i pameti zaslužuju samo prezir i gađenje", zaključio je Orlić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.