Izvor: Danas, 08.Maj.2023, 10:08

Ministarka Kisić Tepavčević optužila opozicione stranke da su „opozicija Srbiji“

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić izjavila je da je protest dela opozicije "Srbija protiv nasilja" zakazan za danas u Beogradu politički i da je ogranizovan u "odsustvu njihovog konkretnog plana da Srbiji bude još bolje i da još više napreduje", kao i da je to "ista retorika i strategija kao i kad je u pitanju nazovi ekološki motiv" za proteste.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlić: Opozicija protest koristi za samopromociju na osetljivim temama

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Maj.2023

Predsednik Skupštine Srbije i član predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je da opozicija politički miting "Srbija protiv nasilja", koji je zakazan za danas u 18 časova, koristi za samopromociju na osetljivim temama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.