Izvor: Radio 021, 18.Mar.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizator protesta tvrdi da su ga pretukli u kancelariji predsednika opštine Žitorađa, SNS demantuje

Jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Žitorađi Milan Blagojević, izjavio je za N1 da je oko 13 sati pretučen u kabinetu predsednika opštine Ivana Stanojevića.

Sa druge strane, Stanojević odbacuje optužbe i kaže da je on dobio batine. Blagojević i još jedan organizator su saslušani u policiji i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Blagojević je za N1 rekao da je na sastanku kod predsednika bio, kako bi se raspitao za peticiju koju je predao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pre nekoliko dana, a koja se odnosi na lokalni problem. Tada su, kako tvrdi, na poziv predsednika opštine u kancelariju ušla petorica muškaraca i počela da ga šutiraju u glavu. On je rekao da je istučen toliko da je "izobličen".

U izveštaju lekara specijaliste konstantovane su višestruke povrede glave Blagojevića, uključujući i hematom veličine oraha. pic.twitter.com/QtYXUKdl5u

— Srdjan Milivojevic (@srdjanmil037) March 18, 2019
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.