Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2020, 12:34

Opozicija: Vlast za osam godina ukrala, zloupotrebila ili proneverila 15 milijardi evra

Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić iznela je danas tvrdnje da Srpska napredna stranka (SNS) dnevno "ukrade, zloupotrebi ili proneveri" više od pet miliona evra te je ponovila svoje ranije tvrdnje da je SNS od 2012. godine oštetila državu za najmanje 15 milijardi evra.

"Strukturu koju smo predstavili na prethodnoj konferenciji, ako se čini prevelikom ili nerealnom, vidi se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da je samo kroz javne nabavke svake godine uzimana po jedna milijarda evra. A podsećam vas da je samo firma brata premijerke Srbije Ane Brnabić dobila više od 40 miliona evra šta nije ušlo u strukturu, a nije ušlo ni 200 miliona kojma je Telekom platio privatne medije", kazala je Rakić na konferenciji za novinare u centrali DS.

Član Glavnog odbora DS Srđan Milivojević ponovio je pitanje sa prethodne konferencije zbog čega je zatvoren servis za autobuse preduzeća Lasta, kao i zašto se servis vozila vrši u Valjevu, u tamošnjem privatnom autocentru i da li je za to sproveden tender.

Članica Predsedništva Pokreta Slobodna Srbija Lidija Martinović najavila je danas "ciklus razotkrivanja pljačke" tokom izgradnje Beograda na vodi i ocenila da je to tema o kojoj je neophodno "nonstop pričati".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.