Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2021, 20:02

Okupljanje i ispred SNS, očevidci tvrde da su njihovi aktivisti prvi danas blokirali ulicu u Leskovcu

LESKOVAC

Ispred sedišta Gradskog odbora SNS u Leskovcu danas je bilo članova i aktivista.

Aktivisti SNS su bili i na blokadi puta kod vlasotinačke petlje i slikali su učesnike, prenose JUGpressovi izvori.

A nekoliko osoba koje su danas učestvovale u blokadi kolovoza i centru Leskovca tvrde da je to najpre učinilo nekoliko aktivista SNS.

“Oni su sve vreme stajali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << medju okupljenim ljudima i kada je Nenad Zdravković uzeo mikrofon u ruke samo su izašli na kolovoz a za njima su pošli još neki a kasnije i građani koji su mislili da je to ideja organizatora , tvrde naši izvori.

Tvrde i da imaju fotografije i snimke na kojima se to jasno vidi ali nas mole da ih ne objavljujemo jer kažu da strepe za svoju bezbednost jer bi oni koji su snimali sa strane mogli janso da utvrde ko je dao snimke.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.