Odluka Srba sa severa pod pritiskom Beograda

Izvor: NaDlanu.com, 27.Okt.2011, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka Srba sa severa pod pritiskom Beograda

BEOGRAD, 27. oktobra 2011. (Beta) - Srpska radikalna stranka (SRS) i Nova Srbija (NS) ocenile su u četvrtak da je odluka Srba sa severa Kosova o delimičnom propuštanju snaga Kfora doneta pod velikim pritiskom Beograda.

BEOGRAD, 27. oktobra 2011. (Beta) - Srpska radikalna stranka (SRS) i Nova Srbija (NS) ocenile su u četvrtak da je odluka Srba sa severa Kosova o delimičnom propuštanju snaga Kfora doneta pod velikim pritiskom Beograda.Srpska napredna stranka ( >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << SNS) je ocenila da je ta odluka dokaz da su Srbi sa severa Kosova spremni da svoje pravo da žive u sopstvenoj državi realizuju na miran način i bez žrtava.Srpski pokret obnove (SPO) ponovio je da je potrebno momentalno ukloniti barikade na severu Kosova i da se mora prihvatiti nestatusni deo Ahtisarijevog plana kao osnov za buduće razgovore Beograda, Prištine i EU.Šef poslaničke grupe Nove Srbije Velimir Ilić kazao je novinarima u Skupštini da Beograd uvek popušta i da uvek mora da popušta jer Srbiju čeka da zvanično dobije status kandidata za članstvo u EU.Poslanica SNS Jorgovanka Tabaković kazala je novinarima u parlamentu da odluka Srba sa severa Kosova znači da su oni sve vreme spremni na konstruktivan dijalog.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.