Odbornik u Blacu istupio iz SNS-a i nastupaće samostalno

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornik u Blacu istupio iz SNS-a i nastupaće samostalno

Odobrnik u Skupštini opštine Blace Dragić Živković, koji je u lokalni parlament ušao na listi "Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje" 2016. godine, saopštio je danas da istupa iz Srpske napredne stranke (SNS) i da će u narednom periodu nastupati kao samostalni odbornik.

On je u pisanoj izjavi naveo da je nezadovoljan "katastrofalnim stanjem u povereništvu SNS Blace koje je nastupilo nakon raspuštanja odbora i oktroisanjem od strane centrale stranke, ljudima koji trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vode opštinu, trenutnim rukovodstvom predvođenim aktuelnim predsednikom opštine Milanom Ćurčićem, njegovom zamenicom Suzanom Veljović i centralom koja misli da iz Beograda može da diriguje".

"U ovoj priči ne prepoznajem vrednosti za koje se zalažem, niti Srbija pobeđuje niti Blace pobeđuje", naveo je Živković i dodao da deca masovno napuštaju Blace.

Prema njegovim rečima, opština Blace ne sme biti servis centrale Srpske napredne stranke, već servis građana opštine Blace, što sada nije.

Živković je naveo da je domaćin, poljoprivrednik iz sela Džepnice koji obrađuje preko 15 hektara zemlje, koji je u politiku ušao još devedestih godina iz ideoloških razloga boreći se za određene vrednosti i budućnost dece, ne iz ličnih interesa.

"Od politike nikada nisam imao nikakvu materijalnu korist niti bilo šta slično. Iz istih razloga kao i 90-tih godina bio sam kandidat za odbornika na listi Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje 2016 godine, dobio podršku građana na izborima i ušao u lokalnu skupštinu", naveo je Živković.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbornik u Blacu istupio iz SNS, nastupaće samostalno

Izvor: Radio 021, 01.Jan.2019

Odobrnik u Skupštini opštine Blace Dragić Živković, koji je u lokalni parlament ušao na listi "Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje" 2016. godine, saopštio je da istupa iz Srpske napredne stranke (SNS) i da će u narednom periodu nastupati kao samostalni odbornik...On je u pisanoj izjavi naveo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.