Obećanja SNS ko pismo Deda Mrazu

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Obećanja SNS ko pismo Deda Mrazu"

Kraljevo -- Potpredsednik DS Dragan Đilas kaže da "obećanja o investicijama koja daju Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić podsećaju na pismo Deda Mrazu".

Đilas je ocenio da je neozbiljna ideja o kopanju kanala od Beograda, preko Morave do Egejskog mora.

Mi hoćemo firme koje daju poštenu platu svojim radnicima. Nisu nam potrebne one koje daju 18.000 dinara, pitaju mladu ženu da li ima nameru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da zatrudni, a mi im damo 10.000 evra po radnom mestu", rekao je Đilas.

"Istakao je da Demokratska stranka u Srbiju može da dovede renomirane firme kao što su "Fiat", "Panasonik", "Beneton" i "Simens" i založio se da buduća vlada stimuliše zapošljavanje ljudi srednje generacije koji su ostali bez posla.

Povodom dolaska bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija na poziv naprednjaka, Đilas kaže da je Đulijani čovek koji je rekao da je na Kosovu holokaust i da Srbiju treba bombardovati i da je sramota da on govori kako treba da se razvija Beograd.

"Mi ne živimo u prošlosti, ne želimo da se vraćamo u to vreme, pružamo ruku saradnje, ali nemojte da nas terate da zaboravimo kroz šta smo prošli", rekao je Đilas.

Govoreći o izjavi Vučića da je Đulijani došao besplatno da ga podrži, Đilas kaže da je "verovatno na Menhetnu Đulijani naleteo na Vučića i zaključio da je on genijalno rešenje za gradonačelnika Beograda".

"A Vučić mu kaže: nisam mogao ranije jer 15 godina nisam nigde putovao, iseljavao sam one koji drugačije misle, malo sam huškao na ratove, malo sam sa svojim šefom pucao po Sarajevu, malo sam sramotio onaj moj srpski narod", dodao je Đilas.

Potpredsednica Demokarske stranke Jelena Trivan kaže da žene imaju dodatnu odgovornost na izborima, jer odlučuju o budućnosti svoje dece u naredne četiri godine.

"Ovo su i izbori za predsednika Srbije, za vrhovnog komandanta. Važno nam je da li će vrhovni komandant biti stabilna ličnost koja će na problem reagovati tako da nijedan život ne ugrozi, ili će biti defetista koji oblači pidžamu, ili neko ko poziva na mobilizaciju", rekla je Trivan.

Na konvenciji je govorio i član Predsedništva Demokratske stranke Milan Marković, koji je bio koordinator Vlade Srbije za pomoć Kraljevu posle zemljotresa i koji je ocenio da je ekipa koja je u najtežim danima vodila Kraljevo pokazala da zaslužuje još jedan mandat.

Koalicija "Izbor za bolji život - Boris Tadić" na konvenciji je predstavila kandidate za odbornike u gradskoj Skupštini na čelu sa aktuelnim gradonačelnikom Ljubišom Simovićem, koji je ponovo kandidat ove liste za prvog čoveka Kraljeva.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Fiat

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đilas: Obećanja Vučića i Nikolića su kao pismo Deda Mrazu

Izvor: medio.rs, 21.Apr.2012, 12:38

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas ocenio je sinoć u Kraljevu da obećanja o investicijama koja u predizbornoj kampanji daju čelnici SNS-a predstavljaju spisak želja, a da je DS pokazala da u Srbiju može da dovede renomirane firme.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.