Novi spot SNS: Mi smo pristojna Srbija i ima nas više

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2020, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot SNS: Mi smo pristojna Srbija i ima nas više

Srpska napredna stranka objavila je novi spot kojim je građanima čestitala božićne i novogodišnje praznike, nazdravljajući za godinu novih početaka, truda i dostignuća, uz poruku: Mi smo pristojna Srbija i ima nas više.

Naprednjaci su na zvaničnim jutjub i fejsbuk stranicama SNS-a objavili spot koji počinje tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što se dvojica mladića podsmevaju punijem čoveku dok vežba na pokretnoj traci u teretani.

Isti mladići se zatim podsmevaju čoveku, koji je uprljan od nekog fizičkog posla, dok se prijavljuje za posao u pekari.

Posle toga se obraćaju radniku na ulici: "Vidi ovu nesreću što kopa, a mi nemamo kafu gde da popijemo mesecima, ajde zapni to malo, bre!"

SNS poručuje:

"Da li i vi spadate među ljude koji ismevaju one koji se trude da postanu bolji? Ismevaju one kojima nijedna posao nije težak. Ismevaju one koji se bore za svoju porodicu, svoju decu, za sve nas. Koliko god da nas vređaju, mi smo borci. Mi smo pristojna Srbija i ima nas više. Pratimo svoje snove. Nazdravljamo za godinu novih početaka, za godinu truda i dostignuća. Želimo srećan Božić i uspešnu godinu svim građanima Srbije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Mi smo pristojna Srbija i ima nas više - pratimo svoje snove" VIDEO

Izvor: B92, 09.Jan.2020

Srpska napredna stranka objavila je novi spot kojim je građanima čestitala božićne i novogodišnje praznike..SNS nazdravlja za godinu novih početaka, truda i dostignuća, uz poruku: Mi smo pristojna Srbija i ima nas više...Naprednjaci su na zvaničnim stranicama na Jutjubu i Fejsbuku SNS-a objavili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.