Nova koalicija u Vranjskoj Banji: NDS-SNS-URS

Izvor: Blic, 20.Feb.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova koalicija u Vranjskoj Banji: NDS-SNS-URS

Na sednici Skupštine gradske opštine Vranjska Banja danas je smenjen dosadašnji predsednik opštine Predrag Milenković (SPS), a izabrana je nova predsednica Slavica Sotirović iz Nove demokratske stranke (NDS) Borisa Tadića koju su podržali odbornici SNS i URS.

Prema koalicionom sporazumu koji je potpisan 13. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novu vladajuću koaliciju u Vranjskoj Banji čine odbornici Demokratske stranke (DS), čiji je ceo odbor u Vranjskoj Banji u medjuvremenu prešao u Novu demokratsku stranku (NDS), Srpske napredne stranke (SNS) i Ujedinjenih regiona Srbije (URS), dok u opoziciji ostaje jedino Socijalistička partija Srbije (SPS).

Slavica Sotirović je za agenciju Beta izjavila da će kao predsednica opštine najpre sagledati celokupnu situaciju u Vranjskoj Banji da bi u narednom periodu sa timom ljudi iz koalicije donela odluku o tome šta će po pripritetu biti radjeno u narednom periodu da bi se omogućila ulaganja i privukli investitori.

SPS je tako prvi put od svog osnivanja u opoziciji na lokalu u jednom delu Grada Vranja, čija je Vranjska Banja gradska opština.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva koalicija SNS i NDS

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2014

Skupština opštine Vranjska Banja izabrala je novu predsednicu iz Nove demokratske stranke Borisa Tadića koju su podržali SNS i URS

Nastavak na Telegraf.rs...

U Vranjskoj Banji prvi put koalicija SNS i NDS

Izvor: Akter, 20.Feb.2014

Odbornici Srpske napredne stranke, Nove demokratske stranke i Ujedinjenih regiona Srbije formirali su novu većinu u Skupštini opštine Vranjska Banja

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.