Nova: Parodija na SNS način, svečano otvaranje septičke jame!

Izvor: JUGpress.com, 22.Jan.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova: Parodija na SNS način, svečano otvaranje septičke jame!

LESKOVAC

Najavljeno svečano otvaranje septičke jame u Leskovcu ogoljena je slika naprednjačke vlasti i njenog besprizornog vređanja zdravog razuma svakog građanina, saopštila je Nova stranka.

“Nakon svečanih otvaranja semafora i kontejnera, na red je došlo još jedno, iz vizure „napredne“ vlasti, „civilizacijsko dostignuće“ – septička jama! Naime, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni ekonomski razvoj grada Leskovca pozvalo je lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << medije da sutra isprate puštanje u rad septičke jame u dvorištu Osnovne škole „Slavko Zlatanović“ u Miroševcu. Time je leskovačka vlast i formalno ozvaničila parodiju kao sopstveni manir vladanja.

Umesto da otvara nova radna mesta ili, pak, muzeje, pozorišta i druge ustanove kulture, leskovačka vlast, uz fanfare i televizijske kamere, otvara septičke jame. Verovatno zbog toga što su septičke jame krajnji domet njihovog poimanja kulture i života u Srbiji.

Gradski odbor Nove stranke u Leskovcu najoštrije se suprotstavlja ovakvom unižavanju naših sugrađana i nastaviće da insistira na vođenju odgovorne politike – politike koja nudi rešenja na goruće probleme našeg grada, a ne opskurne “atrakcije” koje služe političkom samoreklamerstvu i zamajavanju naroda”, navodi se u saopštenju Nove stranke..

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.