Niš: Vlast čine SNS, SPS, URS, DSS

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Vlast čine SNS, SPS, URS, DSS

Niš -- Predsednik niškog odbora Srpske napredne stranke Zoran Perišić najavio je formiranje većine u gradskom parlamentu koju bi činili SNS, SPS, URS i DSS.

Perišić je na konferenciji za novinare sa predsednikom Okružnog odbora SPS Nišavskog okruga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Igorom Novakovićem najavio intenzivne pregovore do kraja sedmice i konstituisanje gradske vlasti u zakonskom roku.

Novaković je rekao da je logično da koaliciona većina u Nišu bude onakva kakva će biti i na republičkom nivou, kao i da su u dosadašnjim pregovorima programska pitanja većinom usaglašena sa naprednjacima i da se još uvek razgovara o ekonomskoj i finansijskoj platformi na nivou grada.

Perišić, Novaković i član Glavnog odbora SPS Zoran Radovanović rekli su da nije bilo još reči o kadrovskim rešenjima, ali i da će ona doći na dnevni red.

Rok za konstituisanje gradske skupštine ističe 14. jula. Na gradskim lokalnim izborima SNS je osvojila 17 mandata, DS 15, URS 11, SPS-PUPS-JS 10, a DSS i LDP po četiri mandata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu koalicija SNS, SPS, URS i DSS

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2012

Logično je da koaliciona većina u Nišu bude onakva kakva će biti i na republičkom nivou, kažu niški socijalisti

Nastavak na Telegraf.rs...

Niš: Dogovorili se naprednjaci i socijalisti

Izvor: S media, 04.Jul.2012

Na zajedničkoj pres konferenciji lider SNS u Nišu Zoran Perišić najavio intenzivne pregovore do kraja sedmice i formiranje gradske vlasti do 14. jula...Perišić se na pres konferenciji pojavio u društvu predsednika visokih funkcionera niškog SPS-a Igora Novakovića i Zorana Radovanovića. Novaković...

Nastavak na S media...

SNS i SPS Niš: dogovor do kraja nedelje (video)

Izvor: RTV 5, 04.Jul.2012

Kako je predsednik niških naprednjaka, Zoran Perišić, naglasio, konferencija za novinare je neka vrsta odgovora na jučerašnju izjavu gradonačelnika Niša, da pregovora u gradu nema. Perišić ističe da su pregovori u toku, da će se intenzivirati i najverovatnije biti i završeni do kraja ove...

Nastavak na RTV 5...

SNS, SPS, URS i DSS na vlasti u Nišu?

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jul.2012, 09:54

Logično je da koaliciona većina u Nišu bude onakva kakva će biti i na republičkom nivou, rekao predsednik Nišavskog okruga SPS Igor Novaković.Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Perišić najavio je danas formiranje većine u gradskom parlamentu koju bi činili SNS,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.