Nikolić lošije, odbija pomoć

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić lošije, odbija pomoć

 
(vesti online) Stanje predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, koji štrajkuje glađu i žeđu, u večernjim satima je znatno pogoršano, ali on za sada odbija da prima terapiju i infuziju, rekao je lekar Momčilo Babić.

 

Babić je novinarima u privatnoj bolnici Beogradski KBC, gde je Nikolić prebačen oko 20 časova, rekao da Nikolić sada odbija >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << da prima terapiju, ali da će u skorije vreme ipak morati da počne da prima neki oblik terapije."Mi se nadamo da će biti napravljen kompromis, da bar uzima nešto od terapije, na primer lekove protiv bolova, povišenu temperaturu i visoki krvni pritisak", rekao je Babić.Ostatak vesti pročitajte na linku
 
 

Nikolićlosijeodbija terapiju
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Tomislav Nikolić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.