Nedimović posetio Prijepolje: Država će i u narednom periodu pomagati poljoprivrednicima u različitim aspektima

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 10:49

Nedimović posetio Prijepolje: "Država će i u narednom periodu pomagati poljoprivrednicima u različitim aspektima"

Nosilac liste Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Branislav Nedimović posetio je Opštinski odbor SNS u Prijepolju.

Nedimovića su dočekali koordinator naprednjaka za Zlatiborski, Moravički i Raški okrug Krsto Janjušević i Vladimir Babić, nosilac liste "Aleksandar Vučić – Za našu decu" na lokalnim izborima i kandidat za presednika opštine Prijepolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i aktivisti ove partije.

- Jako je važno da podržimo ljude u sektoru poljoprivrede na ovom prostoru. Ova godina koja je pred nama, u pogledu voća biće jedna od boljih godina, sa aspekta cene. Agrarni budžet u odnosu na period od pre sedam godina duplo je veći. Dajemo novac za opremu, za sisteme za navodnjavanje, protvgradnu zaštitu, za sve ono što u kvalitativnom smislu može da donese veću vrednost na jednom prostoru - kazao je Branislav Nedimović.

On je apstrofirao da je posao države da obezbedi radna mesta i otvaranje novih fabrika i da ulaže u infrastrukturu. Obraćajući se prisutnima, Nedimović je kazao da Srpska napredna stranka građanima nudi ekonomski program Srbija 2020-2025, koja za krajnji cilj ima da zaposlenima donese prosečnu zaradu od 900 evra, dok bi penzije iznosile 440 evra.

Država će, prema rečima Nedimovića i u narednom periodu pomagati poljoprivrednike u različitim oblastima.

Prvi čovek naprednjaka za Zapadnu Srbiju, Krsto Janjušević, kaže da Prijepolje ima neverovatan potencijal za ekonomski napredak koji čine pre svega sposobni i preduzimljivi ljudi koje mora da sluša buduća lokalna vlast.

- Moramo da napravimo atmosferu da je vlast tu zbog naroda a ne narod zbog vlasti. To je ono što je ključno. Ovo je mešovita sredina, i zagovornik sam širokih koalicija da bi imali širi zahvat za dobro Prijepolja. Želimo da pobedimo a da niko ne bude poražen. Želimo da na vrata lokalne samouprave dođu svi i da im ona budu širom otvorena - istakao je Janjušević.

Branislav Nedimović, nakon Prijepolja posetiće danas Novu Varoš gde će posle sastanka sa opštinskim rukovodstvom obići nekoliko poljoprivrednih proizvođača u selu Božetići.
Pogledaj vesti o: Raška,   Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.