Nećemo mi izbore zbog poslanika

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nećemo mi izbore zbog poslanika"

"SNS ne razmišlja o izborima zbog broja poslanika, već zbog toga što želimo da budemo efikasniji i da svi izbori budu u jednom danuŽ" kaže Zorana Mihajlović.

Ministarka saobraćaja i potpredsednica SNS je u Kažiprstu rekla da će odluka definitivno biti doneta sredinom oktobra, "kada se sagledaju svi aspekti".

Kako je rekla, jedan od ključnih jeste želja da se u isto vreme održe sve tri vrste izbora, kako Srbija ne bi stalno morala na birališta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Mihajlovićeva kaže da bi to doprinelo i još efikasnijem radu vlade.

- Mi smo odgovorna i ozbiljna stranka, u procesu smo reformi i moramo da sagledamo sve aspekte - rekla je ona.

Na konstataciju da su naprednjacima građani već dali poverenje i da se sada sa razlogom postavlja pitanje zašto SNS to poverenje ne koristi, ministarka kaže:

- Dobili smo poverenje od građana Srbije i mi ga upravo koristimo i razmišljamo da budemo još efikasniji. Za nas su važni rezultati, to što smo imali negativan BDP, a sada i Svetska banka kaže da će on biti u plusu - dodala je ona.

Odbacujući tvrdnju da naprednjaci "mogu na izbore dok ne dobiju 250 poslanika", Zorana Mihajlović kaže da se u SNS pre svega govori o ekonomiji.

- Sednice Predsedništva počinju razgovorima o ekonomiji, o tome šta smo uradili i koliko je posla još pred nama - rekla je ona.

Govoreći o razlozima zbog kojih je premijer Aleksandar Vučić za nekoliko meseci promenio mišljenje o izborima, rekla je da je "rad političke partije živ rad". Takođe, kako je rekla, SNS ne razmišlja o potrebi za predsedničkim izborima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.