Ne stišava se reakcija opozicije: DS podseća da je SNS na vlasti više od četiri godine

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Okt.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne stišava se reakcija opozicije: DS podseća da je SNS na vlasti više od četiri godine

Nakon otvorene kritike na javnom mestu premijera Aleksandra Vučića upućene gradonačelniku Niša Darku Bulatoviću, reakcije u niškoj javnosti ne prestaju, stoji između ostalog u saopštenju GrO Demokratske stranke u Nišu.

Saopštenje prenosimo u celosti..

Premijer je u oštrom tonu naglasio da su “žuti“ i prethodne vlasti napravile veliki deficit (manjak) u gradskom budžetu od 50 miliona evra, što je ozbiljna cifra i za državu Srbiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Demokratska stranka podseća premijera da je Napredna stranka na vlasti od 2012-te godine i da je prehodni gradonačelnik Zoran Perišić bio izabran iz redova te iste stranke i tog istog predsednika stranke Aleksandra Vučića.

U prethodne četiri godine, koliko su upravljali gradom, nešto su uradili ili nisu, ali je sigurno da su dali svoj doprinos ovako velikom deficitu u gradskom budžetu.

Kako premijer voli da šeta i da u neposrednom kontaktu sa građanima Niša čuje šta oni misle, niške demokrate predlažu premijeru da obiđe novinara koji štrajkuje glađu u centru grada i da čuje kakav je status novinara danas u Srbiji i kako čovek preživljava mesec sa minimalnom zaradom od 22.300 dinara.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.