Naslovne strane za subotu, 22. februar 2020. godine

Izvor: Beta, 22.Feb.2020, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za subotu, 22. februar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 22. februar pišu o potvrdi da Jamajka nije priznala nezavisnost Kosova, sudjenju bivšem predsedniku opštine Brus, o mogućim datumima raspisivanja izbora, o sednici glavnog odbora SNS-a i o drugim temama.BLIC - O izjavi Marije Lukić povodom sudjenja bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki zbog seksualnog zlostavljanja "Očekujem da presuda Jutki bude 6. marta".VEČERNJE NOVOSTI - "Priština izmišlja nova priznanja", o potvrdi od strane ministarke spoljnih poslova Jamajke Kamine Smit da ta zemlja nije podržala nezavisnost Kosova. Intervju sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom "Krize prave namerno tamo gde su Srbi".DANAS - O sednici glavnog odbora SNS-a i mogućim datumima izbora "Vučićevo ime na svim izbornim listićima". "Niški žandarmi ostaju bez posla", o otkazu žandarma koji su 2014. na Paradi ponosa napali brata predsednika Srbije, Andreja Vučića i brata sadašnjeg ministra finansija, Predraga Malog.KURIR - "Idem u SAD da urazumim vladike", o poseti patrijarha SPC Sjedinjenim Američkim Državama.INFORMER - "Milo je kao Neron, spreman je sve da zapali samo da ne izgubi vlast", jedan od lidera Srba u Crnoj Gori o predsedniku te zemlje Milu Djukanoviću.POLITIKA - List navodi "Vrh SNS-a u ponedeljak o koalicijama". "Bivšu sekretaricu Olivera Ivanovića terete zbog komentara ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SLUČAJ JUTKA" Marija Lukić: Očekujem presudu 6. marta

Izvor: Blic, 22.Feb.2020

Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić nije nastavljeno juče u Osnovnom sudu u Kruševcu kao što je bilo predviđeno, već je odloženo za 6. mart.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.