Naprednjacima čestitka i od Zorane Mihajlović

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjacima čestitka i od Zorane Mihajlović

Beograd -- Članice Predsedništva SNS Zorana Mihajlović čestitala članstvu, aktivistima i simpatizerima SNS u Lučanima, Kladovu, Doljevcu i Kuli pobedu na lokalnim izborima

Ona je poručila da su na lokalnim izborima u četiri opštine pobedili demokratija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i volja građana, uprkos pristicima i nasilju pojedinaca iz opozicije.

"Važno je da su građani na lokalne izbore izašli u velikom broju i svojim glasovima odlučili koga žele na čelu svojih opština. To se posebno odnosi na Lučane, gde su predstavnici Saveza za Srbiju nasilnim ponašanjem i izazivanjem incidenata pokušali da utiču na rezultate izbora", navela je Mihajlovićeva.

Ona je osudila nasilničko ponašanje funkcionera i aktivista Saveza za Srbiju u Lučanima koji su fizički napali ženu koja je došla na glasanje, novinara koji je izveštavao o lokalnim izborima i upali u prostorije Policijske stanice u Guči.

"Nadležni organi treba da reaguju na svako kršenje zakona jer demokratija počiva na slobodnim izborima i niko nema pravo da građanima uteruje strah, niti da ometa državne institucije u sprovođenju zakona", ističe članice Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.