Naprednjaci prvi predali listu u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci prvi predali listu u Leskovcu

Srpska napredna stranka prva je predala Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za izbore 24. aprila, a prvi na listi odbornika je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović.

Na listi "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ za odbornike Skupštine grada Leskovca, pored Srpske napredne stranke, nalaze se i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Aktivna Srbija, Srpska narodna partija, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a listu podržavaju i Pokret socijalista, kao i Pokret snaga Srbije.

Predajući listu sa 2.995 potpisa, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da na predstojećim izborima građani određuju put kojim će se grad Leskovac i država kretati u naredne 4 godine.

Posebno mi je drago što na listi imamo 30 kandidata i kandidatkinja za odbornike koji su mlađi od 35 godina, i imamo ukupno 29 žena - rekao je Cvetanović.

Među 75 odbornika je i 10 lekara, 6 diplomiranih ekonomista, 5 prosvetnih radnika, 6 inženjera, kao i umetnika, penzionera, pedagoga, psihologa i pravnika.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SNC u Vladičinom Hanu predala listu kandidata za odbornike za lokalne izbore

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Mar.2016

Srpska Napredna stranka u Vladičinom Hanu prva je predala listu kandidata za odbornike za lokalne izbore zakazane za 24. april 2016. godine...Na listi se od 37 odbornika nalazi 22 kandidata sa višom i visokom stručnom spremom. 15 kandidata za odbornike su mlađi od 35 godina...Lista nosi naziv: ALEKSANDAR...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.