Naprednjaci ispred DS, Čeda jači od Ivice Dačića

Izvor: Press, 10.Sep.2010, 04:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci ispred DS, Čeda jači od Ivice Dačića

SNS je trenutno najjača politička partija u Srbiji sa 33,4 odsto podrške građana, dok je DS na drugom mestu sa 29,2 odsto, pokazuje najnovije istraživanje američkog Međunarodnog republikanskog instituta (IRI)
Na trećem mestu je LDP za koji bi glasalo 7,4 odsto građana, a slede SRS (6,5), DSS (6,0) i SPS-PUPS (5,7). G17 Plus je ispod cenzusa sa 2,2 odsto, a ostale stranke imaju ukupno 9,6 odsto podrške. Istraživanje je rađeno od 4. do 10. avgusta na uzorku od 1.053 ispitanika.
Političke stranke različito komentarišu rezultate istraživanja. U DS i G17 Plus ocenjuju da istraživanja ne pokazuju pravu snagu stranaka, već izbori. Portparol DS-a Jelena Trivan kaže da u toj...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.