Izvor: Beta OMS, 25.Jan.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci cepaju bilborde sa likom Vojislava Šešelja

Komitet za odbranu Vojislava Šešelja podneo je juče policiji prijavu protiv lica koja su prethodnih dana uništavala bilborde sa likom Vojislava Šešelja. U prijavi su precizno navedeni svi podaci ovih osoba za koje pouzdano znamo da su aktivisti Srpske napredne stranke, istakao je član Komiteta za odbranu Vojislava Šešelja, Nemanja Šarović na današnjoj konferenciji za novinare.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Tim srpskih lekara najverovatnije sutra u Hagu

Izvor: Beta OMS, 25.Jan.2012

Haški tribunal je juče konačno odobrio posetu timu srpskih lekara za koje je Vojislav Šešelj dao pismenu saglasnost još pre petnaest dana, istakao je rukovodilac predmeta Vojislava Šešelja, Nemanja Šarović na današnjoj konferenciji za novinare.

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.