Naprednjaci: U narednoj godini nema „opuštanja“

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2015, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci: U narednoj godini nema „opuštanja“

VRANJE –  Vranjski naprednjaci tvrde da iako je godina za nama bila teška u Srbiji se dogodio preokret, te da i dalje nema „opuštanja“ i „stajanja“

„Otvaranjem poglavlјa u pregovorima sa EU  ispisana je  nova stranica naše istorije, za normalnu, pristojnu, uređeniju i zdravu Srbiju – pravnu državu, u kojoj ćemo jačati >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << institucije, boriti se protiv korupcije, napredovati u ekonomiji i time pokazati kakvom tipu društva želimo da pripadamo“, tvrde naprednjaci u novogodišnjem saopštenju za javnost.

„Ova vlada predvođena premijerom Aleksandrom Vučićem  uspela  je radom da spase  državu od bankrotstva, da smanji fiskalni deficit, da zemlјu iz minusa vrati u pozitivan ekonomski rast, da počne da oporavlјa privredu, da napreduje 32 mesta na biznis listi Svetske banke, da smanji nezaposlenost, ubrza izgradnju puteva i autoputeva, da započne obnovu  škola, vrtića, bolnica, domova  zdravlјa…jer  zna  gde ide i gde hoće da stigne Srbija“, navodi se u saopštenju.

Oni još i dodaju da će prioritet u narednoj godini, biti rad na još većem privlačenju investicija i otvaranju novih radnih mesta, a cilј  je smanjenje nezaposlenosti na 15 odsto, u odnosu na sadašnjih 17,6 ili 26 odsto, kolika je nezaposlenost bila pre tri godine. Marlјivost, odgovornost i posvećenost uvešće nas u red uređenih i uspešnih zemalјa.

„Pred nama je i izborna godina i vreme za sumiranje rezultata.  Moramo mnogo toga da promenimo. Mi u Vranju i više od drugih, sve ono loše što nas je zadesilo u proteklih 25 godina, pa i više. Osvrnimo se, podsetimo, prelomimo i pogledajmo napred  ka modernoj Srbiji.  ,,Nazad  više ne postoji !,, Srbija nas je pozvala da joj odgovorimo:  odgovorno, marlјivo i posvećeno. Krenimo zajedno napred i nađimo svoj put. Put ka bolјoj budućnosti za našu decu i nas. Vranje to može“, poručuju naprednjaci i svojim sugrađanima čestitaju predstojeće praznike i žele „naprednu“ 2016.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

SNS: 2016. vreme promena

Izvor: OkRadio.rs, 31.Dec.2015

GrO SNS-a u Vranju čestitao je svim sugrađanima novogodišnje i božićne praznike uz poruku da im 2016. godina bude napredna. U čestitki se, između ostalog, kaže da godina iza nas je bila teška i puna izazova, ali se dosta toga promenilo na bolje. - Činjenica je da se u Srbiji dogodio preokret....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.