Napadnuti aktivisti SNS-a na Novom Beogradu! Upućene i verbalne i pretnje smrću!

Izvor: BKTV News, 04.Feb.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti aktivisti SNS-a na Novom Beogradu! Upućene i verbalne i pretnje smrću!

Nadležni državni organi pozvani da počinioce privedu pravdi.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je da su danas na Novom Beogradu napadnuti aktivisti SNS-a, kada su im verbalne pretnje i pretnje smrću, a zapaljen je i propagandni materijal.

"Ovakva politika mržnje i zastrašivanja je odlika raznih Ðilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića i drugih tajkuna, koji strahom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << žele da vladaju, a osim mržnje prema Aleksandru Vučiću nemaju šta da ponude građanima", navedeno je u saopštenju.

FOTO: Tanjug/Zoran Žestić

Beogradski naprednjaci pozvali su nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi, a političkim neistomišljenicima poručili da neće stati i odustati od borbe za moderan, uređen i razvijen Beograd, da će nastaviti odgovornu politiku baš zato što volimo Beograd.

"Kažu "ludi Vučić priča gluposti za metro", ali metro će biti, kao i Beograd na vodi, a vi pričajte šta hoćete!"

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAD I PRETNJE SMRĆU: Aktivisti SNS-a napadnuti na Novom Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2018

Incident pred beogradske izbore..Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je da su danas na Novom Beogradu napadnuti aktivisti SNS-a, kada su im verbalne pretnje i pretnje smrću, a zapaljen je i propagandni materijal...Pročitajte i:..- Ovakva politika mržnje i zastrašivanja je odlika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.