Izvor: Danas, 04.Mar.2024, 19:47

NUNS o slučaju novinarke iz Inđije: Funkcioneri moraju da znaju da je diskriminacija novinara zakonom zabranjena

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) danas je oštro osudilo postupanje lokalnih vlasti u Inđij i zabranu novinarki portala "In medija" Verici Marinčić da prisustvuje događaju od interesa za javnost i ponašanje visokih predstavnika Srpske napredne stranke(SNS) Aleksandra Šapića i Ane Brnabić, koji odbijaju da odgovaraju na pitanja novinara.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NUNS povodom slučajeva u Inđiji i Loznici: Vlasti moraju svim novinarima obezbediti izveštavanje

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2024

Nezavisno udruženje novinara Srbije danas je osudilo ponašanje lokalnih vlasti u Inđiji i Loznici koje su zabranile da dvoje novinara prisustvuje javnim skupovima, kao i to što visoki funkcioneri Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić i Ana Brnabić odbijaju da odgovore na pitanja novinara pojednijih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.