NOVOSTI SAZNAJU: REM danas raspravlja o spotu naprednjaka (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2020, 14:49

"NOVOSTI" SAZNAJU: REM danas raspravlja o spotu naprednjaka (VIDEO)

REM će razmatrati da li je u spotu prekršen Pravilnik o zaštiti maloletnika REGULATORNO telo za elektronske medije razmatraće danas na sednici da li je u predizbornom spotu SNS prekršen Pravilnik o zaštiti maloletnika, potvrđeno je "Novostima". Ako se utvrdi da jeste, reklama naprednjaka gde predsednik Aleksandar Vučić razgovara sa devojčicom, za šta su inače roditelji dali saglasnost, biće zabranjena. Pogledajte video - spot:

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

REM: Zabranjen spot SNS-a u kom se pojavljuje dete

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Jun.2020

Pružaocima medijskih usluga se nalaže da odmah obustave emitovanje navedene političke oglasne poruke (spota), a svako dalje emitovanje predstavljaće osnov za izricanje mera u skladu Zakonom o elektronskim medijima...Na istoj sednici, Savet REM-a je doneo odluku da se «Adria News S.à.r.l. Luxembourg...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.