NAJVEĆI USPEH SRBIJE U TEŠKOM TRENUTKU Predsednik Vučić saopštio odličnu vest: Za toliko smo danas sigurniji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 19:07

"NAJVEĆI USPEH SRBIJE U TEŠKOM TRENUTKU" Predsednik Vučić saopštio odličnu vest: Za toliko smo danas sigurniji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke.

Predesnik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je do večeras prikupljeno 20.000 komada različitog naoružanja.

- Sa ponosom želim da kažem da smo do večeras uspeli da prikupimo gotovo tačno 20.000 komada različitog naoružanja i minsko-eksplozivnih sredstava. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je najveći uspeh koji je država Srbija uspela da napravi u teškom, delikatnom trenutku posle tragedija. Ponosan sam na odgovornost ljudi koji su razumeli koliko je važno da predaju nelegalno oružje. Ta akcija se nastavlja. Reč je o ozbiljnoj količini oružja i za toliko oružja smo danas sigurniji, za milion metaka i minsko-eksplozivnih sredstava - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO ŠTA SE OČEKUJE OD VELIKOG SKUPA: "Mislim da to dugujemo našoj deci, porodicama i budućnosti"

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke...Predesnik Vučić rekao je večeras da skup koji se organizuje 26. maja nije miting SNS ili SPS, niti kontramiting jer je jedini zakazan za taj dan...- Poslednji tako veliki smo pravili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.