PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO ŠTA SE OČEKUJE OD VELIKOG SKUPA: Mislim da to dugujemo našoj deci, porodicama i budućnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 19:35

PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO ŠTA SE OČEKUJE OD VELIKOG SKUPA: "Mislim da to dugujemo našoj deci, porodicama i budućnosti"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke.

Predesnik Vučić rekao je večeras da skup koji se organizuje 26. maja nije miting SNS ili SPS, niti kontramiting jer je jedini zakazan za taj dan.

- Poslednji tako veliki smo pravili 19. aprila 2019. godine. Više od 4. godine je proteklo od tog velikog skupa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo je skup za sve obične, dobre ljude Srbije. Ovo je skup i za one ljude koji hoće da podrže sve one koji su izgubili svoje najbliže. Oni su zaslužili najveću podršku i države i ljudi i svih nas. Takođe, ovo nije skup koji organizujemo protesta, ovo nije skup ljutnje, ovo ne sme da bude skup mržnje, bez obzira što prema nama prave jedino mržnju - rekao je Vučić i dodao da to mora da bude skup nade.

- Taj skup mora da bude sve suprotno od onoga što drugi rade, što drugi prave. Mislim da to dugujemo našoj deci, porodicama i budućnosti. Moramo na tom skupu da pokažemo put Srbije ka napred, u budućnost i da uverimo Srbiju da će Srbija, ne samo da opstane, već da će moći još brže da napreduje - rekao je on i dodao da veliki skup nade počinje u 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.