NA NAJBRUTALNIJI NAČIN KORISTE OSEĆANJA LJUDI Vučić odgovorio na sramne Brkićeve pretnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 21:37

"NA NAJBRUTALNIJI NAČIN KORISTE OSEĆANJA LJUDI" Vučić odgovorio na sramne Brkićeve pretnje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Ćirilica".

Na početku emisije, Vučić se dotakao pretnji koje mu je danas uputio urednik "Tabloida" Milovan Brkić, a koje su uključivale poziv na nasilje i ubistvo.

Na pretnje Milovana Brkića da će "morati puškama da se reši sudbina Srbije", i da će mu "otkinuti glavu" uz psovke upućene majci predsednika, Vučić je kazao da je zamolio istinski i iskreno ljude da ne organizuju ovakve proteste.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Danas sam zamolio istinski iskreno kao predsednik Republike, ne kao predsednik SNS, ljude da ne organizuju ovako nešto, ne zato što sam bio uplašen i ugrožen, već zato što sam smatrao da je loše za zemlju. Uvedena je praksa da se na najbrutalniji način igraju osećanjima ljudi. Ja ću pokazati i dostojanstvo i pijetet prema porodicama žrtava brutalnih zločina - kazao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.