ANABELA POZNAVALA DEVOJČICU UBIJENU U MASAKRU: Divno dete... Pevačica ne može da dođe sebi nakon tragedije na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 22:58

ANABELA POZNAVALA DEVOJČICU UBIJENU U MASAKRU: "Divno dete..." Pevačica ne može da dođe sebi nakon tragedije na Vračaru

Teški trenuci!

Tragedije koje su se u samo dva dana dogodile u našoj zemlji odnele su sedamnaest života, dok je ranjena dvadeset jedna osoba, i zavile u crno porodice, njihove prijatelje, ali i celu naciju.

Proteklog vikenda roditelji, familija i prijatelji ubijenih dečaka i devojčica ispratili su ih na večni počinak. I među javnim ličnostima ima onih koji su bili bliski sa žrtvama i njihovim porodicama.

Skrhana od bola, pevačica Anabela Atijas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa ćerkama bila na sahrani jedne od sedam devojčica koje je prošle nedelje zverski usmrtio trinaestogodišnji dečak, njihov drug iz klupe, u nezapamćenom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Pored njih, stradali su i jedan dečak i čuvar škole, dok su petoro dece i nastavnica istorije ranjeni.

- Mlađa sestra nastradale devojčice išla je sa mojom ćerkom u razred. Zajedno su bile u boravku i ceo dan su provodile zajedno. Predivna porodica. Velika tragedija, preteški dani za sve nas, naročito za porodicu - rekla je za Kurir vidno potresena pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.