Izvor: 24sedam.rs, 25.Maj.2023, 19:02

Monstruozno ponašanje medicinske sestre na Ortopediji: Politiku stavili ispred etike pa maltretirali pacijente! (FOTO/VIDEO)

Nezapamćen skandal u Kliničkom centru Srbije! Polupokretni pacijenti doživeli niz neprijatnosti kada su se sestre Ortopedije i osoblje zaposleno u KC obrušili na njih dok su tražili medicinsku pomoć: - Da vam se ne žuri na miting?! Da nećete možda tako jedva pokretni na miting SNS-a?! Gde vam se žuri?!

Nastavak na 24sedam.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monstruozno ponašanje medicinske sestre na Ortopediji: Politiku stavili ispred etike pa maltretirali pacijente!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Maj.2023

SRBIJA – Nezapamćen skandal u Kliničkom centru Srbije! Polupokretni pacijenti doživeli niz neprijatnosti kada su se sestre Ortopedije i osoblje zaposleno u KC obrušili na njih dok su tražili medicinsku pomoć: – Da vam se ne žuri na miting?! Da nećete možda tako jedva pokretni na miting SNS-a?!...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.