Misterija nestanka i pojavljivanja fotografije rukovanja potpredsednik SNS sa Miškovićem

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2012, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija nestanka i pojavljivanja fotografije rukovanja potpredsednik SNS sa Miškovićem

Društvene mreže u Srbiji zapalila je fotografija koja malo "muti vodu" aktuelnom događaju u kome Vlada naprednjaka hapsi Miroslava Miškovića. Naime, visoki funkcioner SNS-a i gradonačelnik Kruševca skinuo je sa zvaničnog sajta Kruševca fotografiju na kojoj se rukuje sa uhapšenim Miškovićem.

Društvene mreže u Srbiji "zapalila" je fotografija na kojoj se rukuju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga“, i Bratislav Gašić, potpredsednik SNS i gradonačelnik Kruševca. Informacija o susretu Miškovića i Gašića je u četvrtak ujutro skinuta sa zvaničnog sajta grada Kruševca da bi posle par sati, nakon prozivki na lokalnim portalima, bila ponovo vraćena, prenosi "Blic".Bratislav Gašić kaže da je sastanak s Miškovićem dogovorio uz pomoć Aleksandra Vučića, a preko Jelene Krstović, potpredsednice "Delta holdinga“.- "Delta“ je u Kruševcu privatizovala "Devu“ i "Ravnište“, dve firme koje stoje prazne, napuštene i uništene. Ovde imaju svoje dve firme, "Delta fungi“ i "Moto komerc“, a najveća zaduženja naših javnih preduzeća su kod Univerzal banke. Posredno ili neposredno, imali su uticaj na kupovinu Fabrike maziva, kao i "Kruševacputa“. Mišković se odazvao mom pozivu - objašnjava potpredsednik naprednjaka.Međutim, kao Gašić navodi za "Blic" od ovih pregovora na kraju nušta nije bilo, a u sve su bili upućeni i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Kruševac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.