Izvor: RTS, 26.Okt.2020, 17:26

Mirović predložen za mandatara nove Pokrajinske vlade

Dosadašnji predsednik Vlade AP Vojvodine Igor Mirović i zvanično je predložen za mandatara nove Pokrajinske vlade. O ovom predlogu SNS-a odlučivaće se na sednici Skupštine Vojvodine u četvrtak.
Igor Mirović je održao razgovore o sastavu buduće Pokrajinske vlade sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara, Pokreta socijalista, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Socijaldemokratske partije Srbije i Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini.
U konsultacijama su učestvovali i predstavnici Srpske napredne stranke Damir Zobenica, Zoran Gojković i Dmitar Stanišić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.