Mirović: SNS će u Vrbasu formirati vlast

Izvor: Kurir, 10.Okt.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: SNS će u Vrbasu formirati vlast

Izbori u Vrbasu će još jednom pokazati da aktuelna vlast u pokrajini nema legitimitet, naveo je potpredsednik SNS

VRBAS - Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je danas da će izbori u Vrbasu još jednom pokazati da aktuelna vlast u pokrajini nema legitimitet, i dodao da će ta stranka nakon izbora, uz minimalnu podršku, formirati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vlast u tom gradu.

"Izbori u Vrbasu će još jednom pokazati da aktuelna vlast u pokrajini nema legitimitet, jer ako u pet, šest izbornih odmeravanja snaga ne dobije minimalan broj glasova za bilo kakav legitimitet, onda našu konkurenciju treba upitati zašto je na vlasti kad je narod neće", rekao je Mirović, na konferenciji za novinare u Vrbasu.

On je naglasio da očekuje da će SNS osvojiti toliki broj odborničkih mandata da će ili samostalno formirati vlast u Vrbasu ili će im za većinu biti potrebna "jedan ili dva odbornika".

"Nećemo da pričamo ni o kakvim velikim strateškim koalicijama u Vrbasu jer smo sigurni da ćemo sami, ili uz minimalnu podršku, moći da vršimo vlast", kazao je potpredsednik SNS.

Mirović je rekao da Vrbas ima šansu u budućnsoti i da treba da iskoristi sve svoje potencijale, a pre svega blizinu autoputa što ga čini interesantnim za investitore.

On očekuje da će naprednjaci na izborima u nedelju ostvariti rezultat koji je prosek rezultata koje je ta stranka ostvarila na izborima u Srbobranu i Apatinu i da je to 35 procenata.

Nosilac liste koalicije koju predvodi SNS i kandidat za gradonačelnika te stranke Bratislav Kažić rekao je da veruje da će naprednjaci osvojiti i više glasova od procenta koji je prognozirao Mirović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mirović: SNS će u Vrbasu formirati vlast

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2013

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je danas da će izbori u Vrbasu još jednom pokazati da aktuelna vlast u pokrajini nema legitimitet, i dodao da će ta stranka nakon izbora, uz minimalnu podršku, formirati vlast u tom gradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.