Mirović: Rok za koncentracionu vladu u Vojvodini do septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Rok za koncentracionu vladu u Vojvodini do septembra

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Mirović je izjavio da je septembar krajnji rok za formiranje koncentracione Vlade Vojvodine, za šta se zalaže njegova stranka.

"Ukoliko želimo da u 2015. Vojvodina ima stabilne okvire za finansiranje, neophodno je da tokom septembra kreiramo model vlade, jer u novembru ističe rok za budžet", rekao je Mirović za "Blic".

Upitan da li je on kandidat za pokrajinskog premijera, Mirović je kazao da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovom trenutku teško reći ko će biti predložen za tu funkciju.

On je ocenio da će politička kriza u Vojvodini, ukoliko se nastavi, uzrokovati ozbiljne probleme sa Statutom i "nizom praktičnih stvari", i ponovio da je rešenje formiranje koncentracione vlade koja bi trajala šest meseci do godinu dana.

"Sada u ovih godinu dana bitno je da se prevaziđe kriza u administraciji kako Vojvodina ne bi ostala na marginama za investicije", dodao je Mirović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.