Mirković: Babiću, pazi šta govoriš, bićeš razapet na Pinku

Izvor: Kurir, 05.Dec.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Babiću, pazi šta govoriš, bićeš razapet na Pinku

BEOGRAD - Bivši poslanik Srpske napredne stranke Saša Mirković poručio je šefu poslaničke grupe naprednjaka Zoranu Babiću da pazi šta govori, jer bi zbog upotrebe reči "tim" mogao da bude izložen javnim kritikama.

Mirković je prošle nedelje napustio poslanički klub SNS-a uz obrazloženje da "ne želi sumnje u spregu politike i Tanjug info brenda“, a potom je osnovao pokret "Jaka Srbija“.

Tim povodom, šef poslaničke grupe SNS-a Zoran Babić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je da Mirkovićevo "pravo i želja da napusti pobednički tim SNS-a može da se nazove bilo kako, ali nikada ne može da se nazove raskolom".

Mirković je u pisanom odgovoru Babiću, šefu poslanika naprednjaka poručio da bi zbog svoje izjave i upotrebe reči "tim", uskoro mogao da bude izložen javnim kritikama.

"Babiću, spremi se da budeš uskoro na Jutarnjem programu Pinka. I ja sam bio zbog pominjanja pobedničkog tima. Pomenuo si tim, to je ozbiljan lapsus u Srbiji, pazi šta govoriš. Namerno naglašavam pominjanje tima, zbog čega sam proglašen zaverenikom", rekao je Mirković.

"Koji tim Babiću? Pa kad sam ja pomenuo da tim koji dobija ne treba menjati, razapet sam na krst od strane onog pimpilimpija na Jutarnjem programu. Kad ja kažem onda sam zaverenik? U timu postoje radnici i neradnici. E ovaj radnik nije više član tima", poručio je Mirković.

Mirković podseća da je posle intervjua u Ilustrovanoj politici, u kojem je rekao da ne treba menjati tim koji pobeđuje, od strane glavnog i odgovornog urednika Informera optužen za saučesnika u pripremi državnog udara.

Autor: Agencija BETA,Foto: Zorana Jevtić
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.